Voor wie:

Vrouwen die:

 • Bevriezing, aanpassen of pleasen op momenten dat je dit niet wilt en dit graag anders zouden willen
 • Disconnectie van het zelf, gevoel, bekken en/of yoni ervaren
 • Moeite hebben met vertrouwen en ontspanning vinden bij aanraking en intimiteit
 • Aan het helen zijn van seksueel trauma
 • Aan het helen zijn van (vroeg) kinderlijk trauma
 • Vriendschappen en contacten onderhouden waarbij zij geen autenticiteit ervaren
 • Verlangen naar meer persoonlijk leiderschap en een gevoel van regie
 • Moeite hebben zichzelf op waarde te schatten
 • Reageren vanuit gewonde innerlijke kind stukken en verlangen naar belichaming
 • Een goed lopend bedrijf, maar van binnen voelt het donker


Mijn taak hier op aarde verandertvan vorm bij elke levensfase.Het doel is en blijft bevrijding.Innerlijkebevrijding.
Ik gun iedereen een leven waarin het mag stromen.

Een leven waarin de energie vrij door je lijf en leven stroomt.

Misschien nog met horten en stoten, maar zonder blokkades, bevriezing, vluchten of vechten.

 

Embodiment is het proces van diepgaand contact maken met ons fysieke lichaam en ons bewust worden van de unieke sensaties, emoties en energieën die erin huizen. Het is een reis naar binnen, naar de essentie van wie we zijn.

En het maakt niet uit hoe diep of donker we daarvoor moeten gaan.

I'll keep your space.

Zodat jij kan gaan ervaren wat bevrijding en belichaming is.

In je leven, je lijf en werk.

The dagaz method

Dagaz is een van de 24 runen uit het oude Germaanse runenschrift en wordt vaak geassocieerd met het brengen van licht in het donker. Deze rune heeft de vorm van een X, wat sommige mensen doet denken aan de zon die opkomt boven de horizon. Dagaz symboliseert de overgang van duisternis naar licht en vertegenwoordigt de belofte van een nieuw begin.

In de Germaanse mythologie werd de zon vaak vereerd als een godheid die het licht en de warmte bracht die nodig waren om gewassen te laten groeien en om te overleven tijdens de wintermaanden. Dagaz is verbonden met deze zonneverering en wordt geassocieerd met het concept van verlichting en bewustwording. Het wordt gezien als een symbool van hoop en verandering, en een herinnering dat er altijd een nieuw begin mogelijk is, zelfs na de donkerste momenten.


Elke sessie beginnen met het kalmeren van het zenuwstelsel, zodat we het lichaam kunnen uitnodigen om opgeslagen emoties in het pijnlichaam naar boven te brengen en de levensenergie weer in beweging te krijgen.


Bij deze methode maak ik gebruik van energiewerk, psoas trauma release, de-armouring, breathwork, visualisatie en muziek. Al deze elementen dragen bij aan het helen en in beweging brengen van de energie in het lichaam.

Het is een liefdevolle en doeltreffende benadering om blokkades en oude emoties los te laten en de levensenergie weer te laten stromen.


Door de Dagaz Methode te ervaren, kun je diepe transformatie en bevrijding ervaren op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het is een reis naar binnen, naar je ware zelf, waar je liefdevol wordt begeleid om je eigen kracht en helende vermogens te ontdekken.

De-armouring


De-armouring is een liefdevolle uitnodiging aan ons lichaam om geblokkeerde energie en/of trauma naar de oppervlakte te brengen. Het is een zachte manier om de vastgezette emoties of reacties (freeze, flight, fight) die erbij horen, in beweging te brengen.

Met de-armouring geven we onszelf de ruimte om te voelen en te doorleven wat er in ons lichaam is opgeslagen. We laten de blokkades smelten en de energie weer stromen. Het is een proces van heling en bevrijding, waarbij we ons lichaam toestaan om te reageren op dat wat er aandacht en liefde nodig heeft.

Door de-armouring kunnen we dieper contact maken met onszelf en oude wonden helen. Het is een vorm van zelfzorg en compassie, waarbij we onszelf toestaan om kwetsbaar te zijn en onszelf te bevrijden van dat wat ons niet langer dient. Het brengt ruimte, vrijheid en een gevoel van verbinding met ons ware zelf.

Breahtwork & Psoas release


Met breathwork en psoas trauma release geven we het lichaam de ruimte om te uiten wat het tijdens het moment van de gebeurtenis niet heeft kunnen uiten.  We nodigen het lichaam uit om in beweging te komen en de energie weer te laten stromen.

Met behulp van breathwork creëren we een diepe ademhaling die helpt om vastgezette emoties en spanning los te laten. Hierdoor ontstaat er ruimte voor heling en bevrijding.

Bij psoas trauma release richten we ons specifiek op de psoas-spier, die vaak veel spanning vasthoudt als reactie op trauma. 

Op deze manier kunnen we dieper contact maken met onszelf en het lichaam de kans geven om te helen en te transformeren. Het is een transformerende benadering om onszelf de ruimte te geven om te voelen en te ervaren wat er van binnen leeft, en om zo de energie weer in beweging te krijgen.

Yoni steam & regressie


Het is een diepgaande innerlijke reis naar wat er zich binnenin jou afspeelt en naar datgene wat misschien niet eerder gezien mocht worden. De helende warmte van het stomen zal je helpen om te openen en dieper in contact te komen met je lichaam.


Tijdens deze reis mag je jezelf  toestaan om te voelen en te ervaren wat er in jou leeft. Het is een uitnodiging om oude emoties en herinneringen te verkennen en ze met compassie te omarmen.


Deze ervaring kan  je helpen om meer in contact te komen met je vrouwelijke essentie en om dieper te zakken in je lichaam. Het is een reis van zelfontdekking en heling, waarbij je jezelf de ruimte geeft om te helen en te groeien. Met liefdevolle aandacht voor jezelf zul je meer verbinding maken met je innerlijke kracht en wijsheid.


 • Wil jij ervaren wat levensenergie en stromende sensuele energie kunnen betekenen voor jouw innerlijke vrijheid?

 • Verlang je naar het herstellen van het contact met jouw bekken, yoni en baarmoeder? Of ervaar je gevoelens van disconnectie op dit gebied?

 • Voel je de behoefte om jouw bloedlijn met terugwerkende kracht te helen?


 • Ben jij iemand die al verschillende therapeutische trajecten heeft doorlopen en op zoek is naar een holistische methode die het lichaam centraal stelt?
 • Heb jij de moed om jezelf op diepe lagen te ontmoeten en te omarmen?

 • Ben jij aan het helen van seksueel trauma en/of vroegkinderlijk trauma?


 • Verlang jij naar een leven vrij van schaamte, pijn en/of traumareacties?
 • Wil jij ervaren wat zelfcompassie en acceptatie voor jou kunnen betekenen?

Prive sessies


Elk jaar maak ik ruimte voor een aantal losse trajecten van 3 sessies in 3 maanden voor die gene met een hulpvraag maar minder financiele ruimte.


Every year, I set aside space for a few individual trajectories consisting of 3 sessions in 3 months.

750,- ex 21% btw

4 maanden

Release & Reclaim mentorship


(instappen tot 12 oktober 2023)


 • 4 The Dagaz method prive sessies van 2 uur
 • Tussentijdse coaching & space holding via slack
 • 2 groeps live dagen (14 okt + 9 dec)


Thema's en tools

Trauma release & healing

Ancestral womb healing

De-armouring

Shaddow work

Inner child healing

Self worth

Work & relations

Exploring boundaries & Freeze reactions

Yoni steaming

Shamanic healing

Universal energy work

Wheel of consent


Investering: 3200,- ex 21% btw

of 850,- per maandex 21% btw

6 maanden

Release & Reclaim mentorship


(vanaf november 2023)


 • 4 The Dagaz method prive sessies van 2 uur
 • Tussentijdse coaching via slack
 • 3 groeps live dagen (9 dec + 24 febr + 6 april)


Thema's en tools

Trauma release & healing

Ancestral womb healing

De-armouring

Shaddow work

Inner child healing

Self worth

Work & relations

Exploring boundaries & Freeze reactions

Yoni steaming

Shamanic healing

Universal energy work

Meditation recording en visualisations

Wheel of consent


Investering: 4600,-ex 21% btw

of 780,- per maand ex 21% btw